Mallows

Alla inlägg under augusti 2012

Av Mallows Hästutbildning - 3 augusti 2012 16:03

Sia: uteritt på henne idag. Hon uppförde sej bra och reds i alla gångarter.


Tiffany: reds i rundkorallen idag, hon jobbar i fin form i både skritt och trav. Vi började öva på framdelsvändning med henne, hon hon förstod vad vi menade och gjorde flera jätte fina vändningar. Hon är väldigt rolig att jobba med då hon är väldigt lättlärd. Hon tog båda galopperna bra idag och börjar söka sej lite smått neråt även i galoppen.


Falcon: eftersom träningen med longeringssystemet inte fungerat på han, så tänkte vi rida han i rundkorallen idag. Vi testade att ha gummisnodd på han. Men så fort vi spände in den lite så kasta han sej. Så vi tog bort den och red han som vanligt. Han reds i trav, jobbade fint i form i båda varven. Han jobbade 6 minuters pass, sen varv byte. Upprepade detta 4 gånger. Känns som en positiv vändning på Falcon idag.

Av Mallows Hästutbildning - 3 augusti 2012 00:00

Sia: longering i rundkorallen med inspännings selen. Värmde upp henne först. Sen fick hon jobba i 3 minuter i varje varv i trav. Hon jobbade i mycket fin form hela tiden.


Falcon: longering av han med idag med selen. Eftersom han han problem att jobba i rätt form så efter vi hade värmt upp han så spändes han in lite, men han sprang bara med huvudet rakt upp ändå. Vi spände in honom lite till, och då hände något, det verkade som han funderade på vad som verkligen hände. Han kasta sej inte, utan stod mest och när piskföraren gick så gick han och när hon sprang så sprang han. Vi slutade där och ska fortsätta med honom där vi slutade idag imorgon.


Tiffany: det drog in ett åskoväder över oss så hennes pass är flyttat till lördag.

Av Mallows Hästutbildning - 2 augusti 2012 16:07

Tor: eftersom Tor var jobbig att lasta när hans ägare köpte honom, så tänkte vi ha lastträning med honom. Han nosa lite på transporten sen gick han rakt på och backade snällt ur. Vi upprepade samma process en gång till, men då stängde vi bom och bakläm. Allt gick bra!! Han fick gå på uteritt idag, reds i alla gångarter. Mött bilar och hästar har vi gjort idag utan att reagera. Hoppat över stock i skogen.


Rio: han fick oxå gå på uteritt idag. Vi mötte en stor traktor med vagn efter, det var otäckt med han gjorde inget dumt. Även träffat på andra hästar. Han har hoppat över stock i skogen och reds i alla gångarter idag.

Allmänt · Rio · Tor
Av Mallows Hästutbildning - 1 augusti 2012 13:03

Sia: idag fick Sia hoppa lite. Hon hoppade med mycket fin teknik. Vi hoppade en kombination med 1 galopp språng på 70cm. Efter det hoppade vi studs med henne, även där 70cm. Det märks att hon fått upp mer ork efter vi har kört intervall träning på henne. Vi testade hennes dressyr kunskaper när hon hoppat klart. Hon gjorde både framdelsvändning och skänkelvikning.


Falcon: löslongering med longeringssystemet idag med. Han jobbade stundtals jätte fint. Men vill fortfarande smita undan jobbet när det blir för jobbigt. 5 minuter i varje varv körde vi med han idag.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser ni våran blogg?
 Första gången
 Varje dag
 2-3 gånger i veckan
 1 gång i veckan
 Varannan vecka
 Mer sällan

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards