Mallows

Alla inlägg den 16 augusti 2012

Av Mallows Hästutbildning - 16 augusti 2012 17:41

Tiffany: idag blev det uteritt för tiffen, hon hade mycket energi och tyckte det var kul att galoppera.

Sia: uteritt för henne med idag. Hon reds i alla gångarter och uppförde sej jätte bra.

Falcon: idag börja vi med han ute på gräsåkern. I skritten jobbade han mycket fint. Men när vi börja trava så var han väldigt uppåt och hade jätte mycket energi. Då tänkte vi, om han fick galoppera runt runt ute på åkern tills han var trött så kanske han skulle jobba bättre. Men efter ca 10 minuters galopp och hästen är fortfarande inte trött. Då beslutade vi för att ta han till korallen. Väl där jobbade han jätte fint i traven. Så det är nog bara att jobba på med han lite oftare ute på åkern så det inte blir så spännande och kul för han. Spolade av han efter ridturen och det tycker han är skönt.

Tor: han reds på gräs banan, intervall träning för han idag med cavaletti bommar. 4 st 5 minuters pass i trav med 1 minuts vila mellan varje pass. Efter detta 2 minuter galopp i varje varv med galopp bommar. Han uppförde sej jätte bra och tyckte det var skoj, och han var jätte trött och svettig efteråt. Efteråt så spola vi han med vatten, lite otäckt med han acceptera det.

Ossian: hade inne han i stallet för första gången själv idag. Det var lite otäckt med han stod snällt stilla. Borstade av han, och efter det så tänkte vi longera han lite. Väl ute i runden så ville han inte springa, och såg sin chans och sprang ut på gräsbanan i stället då vi bara hade en tråd i den öppningen. Vi fick hämta longerlinan och efter ett tag fatta han att han skulle springa, han jobbades ca 10 minuter och var jätte trött efter dagens arbetspass.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser ni våran blogg?
 Första gången
 Varje dag
 2-3 gånger i veckan
 1 gång i veckan
 Varannan vecka
 Mer sällan

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards