Mallows

Alla inlägg den 6 juli 2012

Av Mallows Hästutbildning - 6 juli 2012 22:28

Tor blev det longering på idag. Han var lite svår att fånga i hagen på morgonen. Fick jobba sej riktigt trött, han visade sej underlägsen och efter det var det inga problem att ta han. Vi började hänga på han, och det gick bra. Gick några steg, även det gick bra. Gjorde om samma grej några gånger. Ryttaren la över benet, han reagera inte då heller. Vi gick några steg. Allt gick bra. Och vi slutade när det gick som bäst.


                     


Rio sadla och tränsa vi. Tänkte longera han men han hade ingen enerig, så ryttaren satt upp. Han förstår inte hjälperna riktigt än, men med lite hjälp av ledaren så fatta han riktigt bra efter en stund. Han skritt och trava idag. Även stopp övade vi på. 


     


 
 


Falcon fick sej ett pass på gräsbanan. Han jobbades i skritt och trav, mycket start och stopp. Han var lite upp med huvudet i början, men efter en stund jobbade han väldigt fint. Fick även springa över cavaletti bommar, tyckte han var mycket kul. 


   



 


Yessi blev longerad idag med, hon fick springa i både trav och galopp. Det märks att hon tycker det är roligt att jobba, vi hoppas detta är bra för henne innan hennes tillridning börjar hos oss.


           


Tiffany red vi ute på åkern idag, hon förstår inte hjälperna riktigt än, men efter lite jobb med henne så gick det bra.  Hon reds i skritt och trav idag. 


   


Sia skulle jobbas på åkern idag. Började jätte bra, hon jobbades i skritt och trav. Även galopp, men då kom det värsta åsk ovädret så vi fick avbryta ridturen. Men hon uppgörde sej exemplariskt idag. Sia ska tävlas på Torsdag den 12/7-12 på Myråsens anläggning utanför Skara. Hopp bilderna är från torsdagens pass.


 


       

Allmänt · Falcon · Rio · Sia · Tiffany · Tor · Yessi

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Hur ofta läser ni våran blogg?
 Första gången
 Varje dag
 2-3 gånger i veckan
 1 gång i veckan
 Varannan vecka
 Mer sällan

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6 7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards